maanantai 22. maaliskuuta 2010

Kaksi pentua etsivät vielä hyviä koteja

Kennelissämme on vapaana kaksi pentua, jotka etsivät rakastavia koteja.

Uros: Miocaron Cielo Estrellado

"Mosku"
s. 18.12.2009
Emä: Ekavintin Uniikki
Isä: Eledi Grace Garo Gabriel

Mosku on vahvarakenteinen, komea, reipas ja ihana luonteinen poika joka tykkää painaa päänsä kaulaa vasten. Mosku on itsevarma mutta rauhallinen ja rakastaa huomiota. Toivoisimme, että Mosku pääsisi kotiin, jossa ollaan kiinnostuneita niin näyttelyharrastuksesta kuin juoksemisesta, potkua tällä pojalla varmasti löytyy.


Toinen vapaana oleva pentu on narttu:
Miocaron Donna Juanita
s.25.12.2009
emä: Orsolina (oma kasvattimme)
isä: Taikatytön Elosalama


Tämä sydämiä murskaava pikku heiluhäntä on vauhdikas ja eloisa italiaano hyvin kompaktissa paketissa. Vauhtia löytyy ja tyttö osaa pitää hyvin puolensa laumassakin, mutta pääsisi parhaiten toteuttamaan ihanaa kilttiä ja herkkää luonnetta perheen silmäteränä. Tyttö on on todella kaunis, mutta siitä löytyy pienestä koostaan huolimatta paljon sisua ja vauhtia, joten toivomme myös tälle niin näyttelyitä kuin juoksua harrastavaa kotia. Mikäli koti löytyisi Oulusta päin, voisimme myös sijoittaa tämän typykän enemmän kuin mielellämme.

Molemmat pennut ovat tottuneet käsittelyyn ja lapsiin. Kaikki pentumme ja aikuiset koirat ovat rohkeita ja hyväluonteisia. Kerromme mielellämme rosuta lisää, mutta toivomme että pennunottajat ottavat jo ennen yhteydenottoa rodusta hieman selvää.
Italiaanot eivät vaadi esim. turkinhoitoa, mutta rakkautta ja aikaa sitäkin enemmän, sillä ne kiintyvät ihmiseen syvästi. Toivoisimmekin, että uudessa kodissa ollaan valmiita antamaan koti pitkäaikaiselle ystävälle.

Heidi Huovinen
050 577 9618
heidi.huovinen (a) gmail.com

Ei kommentteja: