perjantai 23. lokakuuta 2009

Tuplaperheuutisia

Miocaron kennelissä on kohta säpinää ja suhinaa, kun odotamme tupasti perheen lisäystä.



Saimme tilaisuuden käyttää kahta upeaa ja kaunista urosta nartuillemme ja juoksutkin tulivat molemmille koiramammoille viikon sisään.

Olivia, eli Ekavintin uniikki sai sulhokseen Eledi Gracen Garo Gabrielin, kauniin latviantuontiuroksen, joka on luonteeltaan todella hieno ja on kilpaillut niin maastossa kuin radalla menestyksekkäästi. Olivia puolestaan on periyttänyt jälkeläisilleen reipasta ja rohkeaa luonnetta ja lapset ovat myös osoittaneet viehevarmuutta, joten kovia odotuksia on minulla itselläni tälle pentueelle.


Garo:











Olivia:







Toinen pentue tulee yhdistelmästä Orsolina ja Taikatytön Elosalama. Orsolina, eli Piiku on narttumme Olivian ensimmäinen pentu, siro ja kaunis isabellatyttö, jolla on suuret silmät ja terhakas ilme. Elosalama, eli Jamppa, on kyllä juuri nimensä veroinen, täynnä eloa ja menoa!


Nuoresta iästään huolimatta, pieni ja suloinen Jamppa on ehtinyt valioitua niin Suomessa kuin Norjassakin ja lisää on varmasti odotettavissa. Näistä supersuloisista nuorukaisista ei voi tulla kuin hypersuloisia lapsukaisia!


Piiku:























Jamppa:














Astutukset on tapahtuneet viikoilla 42-43 ja nyt vain odotellaan, onko onni myötä ja pieniä italiaanolapsosia tulossa!

(Kuvat: Heikki Niva, Jenni Peltokorpi ja Inka Luomanmäki)